Proizvodi i usluge

:: Značajnije delatnosti naše kompanije su proizvodnja uređaja za prenaponsku i prekostrujnu zaštitu u oblasti fiksne telefonije kao i proizvodnja central office ADSL i VDSL splitera. Pored toga nudimo merne i test instrumente, mrežnu opremu, priključne kutije sa osiguranjem i dvojničke kutije.

:: Naša kompanija je nedavno razvila HyperiON sistem u okviru oblasti automatizacije objekata. Nastao u cilju proširenja proizvodne delatnosti i usluga naše kompanije, HyperiON je razvijen kao moderan i napredan sistem u odnosu na postojeće sisteme na našem tržištu. Dugogodišnje iskustvo i rad u oblasti telekomunikacija, računarstva i elektronike doprinelo je visokom kvalitetu i pouzdanosti našeg sistema.

:: Kompanija PASSER d.o.o. pruža svojim klijentima različite vrste usluga vezane za elektronsku i telekomunikacionu opremu i uređaje. Pored isporuke i montaže osigurača i xDSL splitera na razdelnicima, naša kompanija pruža i sve ostale usluge vezane za ovu opremu.

Počevši od projektovanja, adaptacije i proširenja telekomunikacionih razdelnika i pripadajuće opreme, sve do njenog održavanja i servisiranja. Takođe, vršimo i merenja karakteristika instalirane opreme (beskontaktno merenje otpornosti uzemljenja i dr.).

:: Ostale usluge u ponudi naše kompanije obuhvataju projektovanje i izradu elektronskih uređaja po narudžbini, ispitivanja i merenja tehničkih karakteristika uređaja i opreme, proizvodnju, servisiranje i održavanje računara i računarske opreme. Svoje kreativne aktivnosti usmeravamo i na industrijski dizajn proizvoda koji se koriste, pre svega, u telekomunikacijama i elektronici kao i na razvoj softvera i aplikacija.Referentna lista isporučenih proizvoda

Referentna lista isporučenih osiguračkih modula i splitera kompanije PASSER d.o.o. do kraja 2016. godine:


 Preuzmi PDF